Добруджа привлече централен нападател

Поредната трансферна бомба в Добруджа - изпадналият във В група отбор продължава да привлича доказани футболисти, със сериозен стаж в професионалните групи.

Добруджа привлече централен нападател

Добруджа си осигури шесто ново попълнение през това лято.


 

От вчера към лагера на отбора се присъедини Мирослав Будинов. Той е роден през 1986 година, юноша на Септември (София), играл е за Академик (София) в А и Б група, за Черно море в елита, а за последно бе във втория в Западната Б група Спортист (Своге).

 

Будинов е централен нападател, но също така може да играе и в ляво или в дясно на атаката.

 

Той ще запише неофициален дебют с жълто-зеления екип в събота.

 

Утре Добруджа ще изиграе третата си контрола. Съперник в нея е елитният Монтана.

 

Проверката е в Тетевен, където и двата отбора са на подготовка.

 

Лагерът на Добруджа приключва утре и след мача отборът ще отпътува за Добрич.

 

През следващата седмица жълто-зелените ще изиграят две регионални дербита. Първо в сряда Добруджа ще приеме в Добрич Черноморец (Балчик), а в събота ще гостува на Калиакра в Каварна.

 

Мирослав Будинов е шестото ново попълнение в отбора от Добрич. Припомняме кои са другите пет:

 

Ивайло Димитров - юноша на ЦСКА, роден през 1990 година, може да играе и по двата фланга на атаката, има опит от терените на А група със Спортист (Своге) и Академик (София), идва от Несебър.

 

Ангел Маджиров - защитник, роден през 1987 година, играл за Етър и Спортист (Своге), бивш капитан на Пирин (Гоце Делчев), идва от  елитния Калиакра.

 

Борислав Илиев - защитник, роден през 1988 година, юноша на Левски, играл за Дунав (Русе) и Спортист (Своге). Идва от отбора от Своге, с който има мачове и в А група.

 

Михаил Петров - юноша на Левски, халф, роден през 1986 година, играл за Конелиано, Спортист (Своге), Академик (София), идва от елитния Ботев (Враца).

 

Алек Манолов - роден през 1986 година, халф, бивш капитан на Академик (София).