Сияна Фудулова е новият областен председател на БСП-Добрич

Областният съвет на БСП-Добрич избра за свой председател Сияна Фудулова. Тя е лидер на общинската организация на БСП-Балчик.

 Сияна Фудулова е новият областен председател на БСП-Добрич

За нейни заместници бяха избрани Росен Карадимов и Недко Марчев – председател на общинската структура на БСП в Генерал Тошево. „Благодаря за доверието, приемам този пост с ясното съзнание, че ни предстои тежка битка с ГЕРБ на предстоящите избори, борба за доверието на избирателите, които останаха излъгани от управляващите“. Това заяви новоизбраният областен председател на БСП-Добрич Сияна Фудулова.


 

Тя бе категорична, че БСП е единствената партия, която може да смени това вредно за страната управление. На заседанието на Областния съвет на БСП-Добрич присъстваха зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов и народният представител от 8-ми Добрички многомандатен избирателен район Петър Димитров.
     
Сияна Фудулова е с инженер-агроном от Пловдивския аграрен университет и специалист по банково дело от Икономическия университет във Варна. От 1993 година работи в банковата система.


В периода 2005 – 2007 г. е заместник-областен управител на Добричка област. От 2007 г. до 2009 г. е народен представител от Коалиция за България, член на три комисии -  по борба с корупцията, вътрешен ред и сигурност  и по икономическа политика.