Надъхват волейболистите ни за медал с Преслава

Водачът на волейболната ни делегация на Олимпиадата в Лондон Любо Ганев измисли страхотен начин как да надъха Цветан Соколов и компания за важния сблъсък с Германия. Гигантът е обещал на "трикольорите", че ще ги уреди с фoлкдивата Преслава, която да им пее на ушенце и да ги весели цяла нощ.

Надъхват волейболистите ни за медал с Преслава
Преди това обаче волейболистите трябва да си свършат работата на игралното поле и да се класират на 1/2-финал в Лондон. Тежката битка с германците стартира утре в 23:30 часа българско време.
 
Ганев се похвали, че лично ще уреди концерта на Преслава, известна като най-едрогърдата сред колежките си. Партито се предвижда да бъде, когато волейболистите ни се завърнат от Олимпиадата, дай Боже със златни медали. Тогава купонът ще е неописуем.
 
"Харесваме чалга и постоянно слушаме този стил. Явно ни помага да печелим, защото ни носи настроение. Нямаше как да загубим от Италия (3:0). От два дни отиваме с музика в съблекалнята, с музика на тренировка... Имаме си подвижни тонколони и музикален плеър. С тях сме навсякъде", сподели легендарният Любо Ганев, който е известен купонджия.