Спортното училище в Добрич ще проведе изпити за нови ученици

Спортното училище в Добрич ще проведе изпити за нови ученици
Училището за шампиони търси бъдещите спортни герои на Добрич и България.

Приемни изпити за СУ "Г.С. Раковски" ще се проведат през следващата седмица. Обявени са места за всички осем вида спорт за ученици, завършили 4, 5, 6, 7, 8 и 9 клас. За всеки спорт за отредени по два дни, в които кандидатите могат да се явят за проверка на способностите.

 

На 20 и 21 август желаещите да влязат в класа по футбол трябва да явят на изпит на стадион "Дружба" в Добрич. Треньорите към спортното училище в Добрич са доскорошните футболисти на Добруджа Атанас Георгиев и Митко Василев.

 

На 21 и 22 август в зала "Русалка" е приемът по хандбал за момчета. Треньори са бившите национали и многократни шампиони на България Христо Йорданов и Светослав Божков.

 

Отново на 21 и 22 август ще бъде и изпитът за борците. Той ще се проведе в спортното училище. В тази паралелка също се обучават само момчета.

 

Датите 23 и 24 август са предвидени за останалите 5 спорта - лека атлектика за момчета и момичета в зала "Добротица"; бокс и вдигане на тежести - също и за двата пола, в спортното училище; колоездене за момчета в СК "Изида" и новата специалност от тази година художествена гимнастика с треньор Йовка Няголова в зала "Русалка".

 

Началото на изпитите във всеки от дните от понеделник до петък е в 9.30 часа.

 

Прочетете още за училището за шампиони в Добрич - ТУК.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+