Банди от Русия, Румъния и Турция на рок феста в Добрич

Рок конкурсът "Let's rock it", който ще се проведе в Летния театър на Добрич на 22 и 23 септември, може да се похвали с международно участие.

Банди от Русия, Румъния и Турция на рок феста в Добрич

Група "Austrian High School Istanbul Band" от Турция официално заяви желанието си да се представи на сцената в  град Добрич. В момента в Русия и Румъния се провеждат кастинги за избор на групи, които ще представят страните си на добричкия фест.
     


Записването продължава до 10 септември на интернет страницата на конкурса www.letsrockit.org, напомнят организаторите - младежката организация на ГЕРБ в Добрич.

 

Както Добрич Онлайн вече ви информира, фестът ще се проведе за втора поредна година. Мотото този път е "Успяваме в България". Истински рок величия ще оценяват бандите. Председател на журито е китаристът на легендарните ФСБ Иван Лечев, а членове са Денис Ризов от Ахат, Мая Райкова - музикален продуцент в БНР, Веселин Тодоров - президент на музикална къща "Фактор", Цонко Цонев - кмет на рок-столицата Каварна, Крум Маноилов – продуцент, Христомир Галилеев-Гальо -  Клуб "Swingin' Hall", Пётр Земцов – ТВ ”Култура” - Русия.