Юбилеен концерт на Бисер Киров днес в Добрич

Днес (понеделник) от 18.00 часа на естрадата на пл. Свобода ще се състои юбилейният концерт-рецитал "Аз съм само… един юноша" на Бисер Киров по повод 50 години творческа дейност.

Юбилеен концерт на Бисер Киров днес в Добрич

Бисер Киров е един от най-популярните български поп-рок певци и композитори, автор и изпълнител на стотици песни, носител на над 20 престижни международни музикални отличия, заслужил артист на Руската федерация.


 

Има осъществени над 4000 самостоятелни  концерта в най-престижните зали  на Европа, Америка и Африка (Фридрихщадтпаласт, Паласт дер Републик, Кремълския дворец, Оприленд, зала „Карло Марксо“, Тропикана, Лас Вегас, Хараре Конферес сентър и др.) Освен творец Бисер Киров е и дипломат – от 2006  до юли 2010 г. той е дипломат - съветник по културата в посолството на Република България в Москва, а след това е назначен за „посланик на добра воля“ на България в Руската федерация до юли 2014 г. Поколения почитатели на хубавата поп-рок музика израснаха с неговите песни и очакват с нетърпение срещите си с него.


Организаторите на концерта – Координационен съвет „България-Русия”, Община град Добрич и  Национално движение „Русофили”, канят гражданите на Добрич да се срещнат за пореден път с изкуството на Бисер Киров в понеделник от 18.00 часа. В концерта ще участва  група “Vip prestige – БГ”.

Входът е свободен.