Пената, Туньо и Лече идват в Албена за финалите на футболен турнир

Предстои кулминацията на тазгодишното юбилейно издание на Каменица ФЕНкупа – този уикенд в курортен комплекс Албена ще се състоят финалите на турнира, а сред специалните гости ще бъдат Димитър Пенев, Йордан Лечков и Трифон Иванов.

Пената, Туньо и Лече идват в Албена за финалите на футболен турнир

Официално откриване на финалната фаза на турнира е от 11 часа. Официални гости са  Димитър Пенев, Йордан Лечков, Трифон Иванов и много други приятели на Каменица ФЕНкупа.


 

Ще бъде изтеглен жребий за груповата фаза на надпреварата, който ще определи пътя не отборите до титлата. От 11:40 часа започва демонстративен мач  между отбора на Каменица ФЕНкупа и приятели срещу сборен тим от представителите на медиите. От 12:00 до 18:00 часа ще се провеждат мачове от груповата фаза на финалите (36 мача на четири терена) до излъчване на 16-те претендента за директните елиминации.

 

В неделя срещите от елиминационната фаза започват в 9 часа, а от 12:30 часа е финалният мач за излъчване на регионалния победител.


Церемонията по официално награждаване на победителите, връчване на индивидуалните призове и юбилейния трофеи на ФЕНкупа 2012 е предвидена за 13:10 часа.