Секси съдийка пак ще вдига на мач на Добруджа

Любимка на добруджанската агитка отново с наряд за мач на жълто-зелените

Секси съдийка пак ще вдига на мач на Добруджа

mirelaМирела Иванова от Русе ще вдига флага за засада на мача Локомотив (Каспичан) - Добруджа от СИ В група в неделя. Тя ще асистира на съдийска бригада от Разград, в която главен арбитър ще е Павлин Пенчев, а другият му помощник - Димитър Маринов.

 

Красивата Мирела Иванова за втори път през този сезон ще бъде страничен съдия на мач на добричлии. В първия кръг публиката на Провадия - Добруджа изпадна в дилема дали да гледа играта на терена или да се любува на сексапилната дама в черно.

 

Тя пък въобще не се разконцентрира от 400 погледа, вперени в нея, а показа с точните си отсъждания, че е сред тези (малцина) представителки на нежния пол, които отлично познават правилото за засада и смело можем да прогнозираме, че я чака успешна кариера и в горните групи на родния футбол.

 

Добруджанската агитка оцени качествата на Мирела Иванова и в дълги периоди от мача с Провадия редуваше песните в подкрепа на любимия отбор с песни, посветени на съдийката и скандирания на името й. "Обичаме Мирела, в нея се кълнем, и влезем ли в боя, за нея ще умрем!", скандираха многократно тогава 30 човека от Добрич, за пореден път демонстрирайки джентълменско поведение.

 

Припомняме, че мачът в Провадия завърши с победа за Добруджа с 3:1.