Втори зумба маратон в центъра на Добрич

Той ще се проведе в навечерието на празника на град Добрич.

Втори зумба маратон в центъра на Добрич

Втори Зумба маратон ще се проведе в центъра на нашия град - на площад "Свобода", на 24 септември. Проявата е посветена на деня на Добрич и е в празничния афиш на общината.


 

Организатори на Зумба маратона са Община град Добрич, Общински младежки център "Захари Стоянов" и Арт-център "Палитра". Ще участват лицензираният Зумба инструктор от Добрич Стоян Стоянов и зумба инструктори от други градове на страната със свои хореографии на подбрани от тях мелодии.

 

Предвижда се Зумба маратонът да продължи три часа - от 18 до 21 часа.

 

Обуйте си удобни спортни обувки, облечете удобни спортни дрехи, вземете си вода и елате да се забавляваме заедно в един невероятен купон, без значение на пол и възраст, призозават организаторите.

 

Това е вторият Зумба маратон, който ще събере любителите на хубавата зареждаща музика, танците и фитнеса на площад "Свобода" в Добрич. Първият бе на 22 май тази година и бе посветен на 24 май, като се реализира при огромен интерес. 

 

Зумба е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино танците, топяща излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване през 2000 година програмата се е разраснала толкова, че става най-голямата и най-успешната танцувална фитнес програма с повече от 12 милиона последователи по света.

 

Седмично Зумба тренировки се провеждат в над 110 хиляди зали на територията на 125 страни, а вече и в България. Зумба е вече в Добрич в залите на ОМЦ ”Захари Стоянов” и Арт център „Палитра”, и се радва на огромен интерес, а почитателите й непрекъснато нарастват.