Братя Братоеви срещу Салпаров и Владо Николов открива супер турнира в Добрич

Първият мач противопоставя двама бивши национални треньори на България - Мартин Стоев на мъжете и Драган Нешич на жените.

Братя Братоеви срещу Салпаров и Владо Николов открива супер турнира в Добрич

Волейбол от световна класа ще наблюдават от днес до събота любителите на спорта в Добрич.


 

4 клуба от 3 държави ще премерят сили в зала "Добротица". Всички участници предизвикват огромен интерес - местният и любим на феновете в града Добруджа и пълните с куп бивши и настоящи български национали Левски, Галатасарай (Турция) и Томис (Румъния).

 

Повече от обещаващо звучи още първият мач в програмата. От 17.00 часа днес (четвъртък) Левски излиза срещу турския Галатасарай.

 

Отборът от Истанбул се подсили с доскорошния капитан на България Владимир Николов и либерото на националите ни Теодор Салпаров. Те са водени от страрши треньора Драган Нешич - селекционерът, положил основите на силния български национален отбор по волейбол за жени.

 

Срещу тях Левски ще противопостави към български звезди. 

 

Добрич Онлайн научи, че в Добрич са пристигнали и братя Братоеви. Националният разпределител Георги и брат му Валентин са желани от катарския Ал-Раян за месец по време на Световното клубно първенство през октомври, но засега близнаците са в България и ще имаме удоволствието да ги видим в игра на турнира в нашия град.

 

В отбора от София, воден от легендарния Мартин Стоев, личат още имената на бившите центрове на националния ни отбор Христо Цветанов и Красимир Гайдарски.

 

Вторият мач за деня започва в 19.00 часа. Съперници в него са Добруджа 07 (Добрич) и Томис (Констанца) - представител на Румъния в Шампионската лига по волейбол, с българското либеро Владислав Иванов в състава си.

 

Входът за всички срещи в зала "Добротица" е свободен.