Шиникова и водачката в схемата отпаднаха от "Изида къп"

Приключи българското участие в международния турнир по тенис за жени "Изида къп" в Добрич, който е с награден фонд 25 хиляди долара.

Шиникова и водачката в схемата отпаднаха от "Изида къп"
На осминафиналите Изабелла Шиникова допусна загуба с 3:6 1:6 от поставената под №5 в основната схема Маша Зек-Пешкирич от Словения, която е №285 в световната ранглиста. Шиникова напуска турнира с 8 точки за световната ранглиста.

В друг интересен мач от днес полякинята Магда Линете елиминира поставената под №1 в основната схема и №179 в WTA Ирина Хромачева от Русия с 3:6 6:0 6:2.

В останалите срещи се получиха следните резултати: Лаура-Йоана Андрей (Румъния) – Катаржина Кава (Полша) 6:2 4:6 6:1, Ан Шефер (Гeрмания) – Далила Якупович (Словения) 6:2 5:4 отк., Кони Перин (Швейцария) – Улрике Ейкери (Норвегия) 6:2 6:0.

Полуфиналните срещи в сингъла и финала при двойките ще започнат в събота от 10.30 часа на кортовете на Изида в градския парк в Добрич, а финалът в сингъла ще бъде в неделя от 11 часа. Входът за всички срещи е свободен, като е необходимо зрителите да пазят тишина по време на мачовете.
 
izidacup_600