Младежката организация на ГЕРБ - Добрич с ново ръководство

Изпълнителната комисия на Политическа Партия ГЕРБ и Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ утвърдиха ново областно ръководство на младежите на ГЕРБ - Добрич. Ръководството бе избрано на отчетно – изборно събрание на МГЕРБ – Добрич след като изтече мандата на старото.

Младежката организация на ГЕРБ - Добрич с ново ръководство
През следващия тригодишен мандат младежите ще бъдат водени от Ивелина Илиева. Новият организационен секретар е Калина Балева, а за членове на ръководството са избрани Камен Милушев, Ангел Петков и Денис Тахиров.

Стилиян Митев – областен координатор от основаването на МГЕРБ – пожела на младежите да работят с енергията и постоянството, които винаги са били отличителна черта на добричлии. През последните няколко години МГЕРБ се доказа с много социални, спортни, образователни и екологични инициативи.

Новият областен координатор Ивелина Илиева е на 27 години, икономист по образование, работи в Областен информационен център – Добрич, майка е на един син. През мандата си ще насочи усилията си в информационни и разяснителни кампании за младежките програми, организиране на срещи и обучения и работа по решаване на значими социални проблеми.