Титулярен защитник на Добруджа е наказан за предстоящото гостуване

Бивш футболист на жълто-зелените, вече от отбора на съперника, също е лишен от правото да играе в дербито между втория и третия.

Титулярен защитник на Добруджа е наказан за предстоящото гостуване

Централният защитник на Добруджа Борислав Илиев е наказан за 1 мач за натрупани жълти картони, обяви днес Дисциплинарната комисия към БФС - Варна. Юношата на Левски е твърд титуляр в добричката отбрана през този сезон. Боби Илиев има 1 гол за Добруджа.


 

Той ще пропусне предстоящото гостуване на Суворово в неделя.

 

Мачът е дербито на 10 кръг в СИ В група. Единственият непобеден отбор Добруджа е на второ място във временното класиране, на 2 точки зад лидера Дунав, но и с мач по-малко от русенци. Суворово пък е трети, на 5 точки зад добричлии и също с мач повече.

 

Сериозното добруджанско присъствие в Суворово вдигна много класата на тима през този сезон. Отборът е воден от дебютиращия в треньорската професия Венци Желев. В състава на Суворово личат имената на дългогодишни бивши футболисти на Добруджа със сериозен стаж в професионалните групи като Николай Илиев, Явор Колев, Здравко Петров, както и младият Преслав Пасев, който обаче е наказан и няма да играе срещу родния си клуб.