До 22° в сряда

До 22° в сряда
През нощта над централните и източните райони от Дунавската равнина и над Югоизточна България ще има значителна облачност, а над останалата част от страната ще преобладава ясно време.

Към сутринта в котловините и на места в Горнотракийската низина ще се образува ниска облачност или мъгла. Минимални температури - между 4° и 9°, на места в Южна България и по Черноморието 10°-14°, съобщиха от НИМХ при БАН.

Утре (сряда) по-значителна ще е облачността над Източна България, а над останалите райони ще преобладава слънчево време. До обяд ниската облачност над Дунавската равнина ще намалее, а видимостта в низините и котловините ще се подобри. В крайните източни райони ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури - между 17° и 22°.


Атмосферното налягане слабо ще се понижи.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна в часовете преди обяд, а след обяд от север намаляваща до слънчево. Вятърът ще е слаб до умерен - преди обяд от север-североизток, след обяд - предимно от изток. Максимални температури: 16°-18°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Източник: КРОСС
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+