Над 1000 артикула предлага магазинът за английски електоруреди в Добрич

Търговският обект отвори врати в бизнес центъра на пазара преди 2 месеца, но вече предизвиква небивал интерес.

Над 1000 артикула предлага магазинът за английски електоруреди в Добрич

Преобладаващи в асортимента са по-дребно габаритните домакински уреди – микровълнови печки, ютии, тостери, пасатори, миксери, прахосмукачки, отоплителни печки и пр., т.е. всичко необходимо за едно съвременно домакинство, както и автомобилни аксесоари, вкл. мини хладилници за кола.

 

pa240006_600 

 

Изключително актуални са „правите” прахосмукачки – по-удобни за употреба и практични, с въздушен филтър. За дамите има специално подбрана колекция от всякакви пособия за коса, вкл. загряващи ролки и преси за изправяне, епилатори, та дори ефектни кутии за бижута и куфарчета за гримове.

 

pa240003_600

 

Всички стоки са нови, внос от Англия. Атрактивните им ниски цени се дължат на факта, че са ремаркетирана стока, т.е. това са уреди, напр. поднесени като неудачен подарък и върнати в магазина или пък с нарушена цялост на външната опаковка – нещо, с което не е свикнал разглезеният британски потребител, който избира по добрия търговски вид. Всеки един от тези уреди обаче е внимателно тестван. Част от тях са демонстрационна стока или производство в излишък. Стоките са с гаранция до 18 месеца, в зависимост от уреда.

 

pa240004_600 

 

По-специфични, като предлагане  са шоколадовите фонтани – фондю, специални тенджери за варене на ориз, косачки за трева, базирани на съвсем различен принцип от широко разпространените у нас, радио за баня, тостери за 4 и повече филии и т.н.

 

pa240005_600 

 

Всички уреди са от оригинални английски марки, водещи на британския пазар, но почти непознати у нас: Ready steady cook, Russell Hobbs, Morphy Richards, Cook works, Stream works. Освен това, в магазина могат да се намерят стоки с немската марка Северина – с над 100-годишно присъствие на пазара, Clatronic, която тепърва стъпва у нас, чрез големите германски вериги маркети, както и от търговската компания Аргос.

 

pa240007_600 

 

За всеки закупен уред получавате и подарък – накрайник за стандартен български контакт, тъй като уредите пристигат с оригинални щепсели, несъвместими с европейските. За нагревателните уреди те се сменят директно, на място с дългоустойчиви.

 

pa240002_600