Скеч на добричлии - абсолютен хит в Интернет

Най-новото видео на "ProvideoZ" разби класациите в най-популярния сайт за видеосподеляне в България vbox7.com. Скечът "Момиченце, ще те спася" само за 4 дни е гледан над 60 000 пъти, събрал е над 5 000 харесвания, а коментарите са 500 - почти всички позитивни. От качването си на 21 октомври клипът неизменно е на предни места в топ 40 за деня, а при авторските клипове е на първа позиция. 2 пъти вече видеото попада в избора на редактора за деня.

Скеч на добричлии - абсолютен хит в Интернет

Зад проекта стоят група младежи от Добрич, известни като "ProvideoZ", които с нулев бюджет, но с много желание снимат кратки комедийни клипчета. Правят го за свое забавление и за забавление на всички, които искат да гледат скечовете им в Интернет. А оказва се, че феновете им са много. Клипът "Момиченце, ще те спася" в момента е тотален хит в сайта за видоесподеляне vbox7.


 

Всички актьори показват завиден талант, макар и никой от тях да не е професионалист. Сред тях има студенти, барман и др. В клипа "Момиченце, ще те спася" участват Павел Иванов, Васил Петров, Ивайло Мирчев, Владимир Иванов и Николай Кателиев.

 

Професионалист обаче е човекът зад камерата - операторът Николай Николов. Негово дело е и монтажът, който е на изключително високо ниво.

 

Всички участници в проекта са от Добрич и снимат тук клиповете си. Нови два скеча на "ProvideoZ" са почти готови и скоро също ще бъдат качени в Интернет.

 

По-горе може да изгледате "Момиченце, ще те спася", а (ТУК) може да намерите всички досегашни клипове на момчетата от Добрич във vbox7. 

 

Вижте и снимки от скеча:

 

provideoz.4jpg_600

 

provideoz2_600

 

 

provideoz_2_600