Добруджа излиза за поредната си победа

Очаква ни труден мач в Благоевград, но ние излизаме за задължителна победа, заяви Георги Андреев - старши треньор на хандбален клуб Добруджа.

Добруджа излиза за поредната си победа

В събота, от 14.00 часа, Добруджа гостува на Интер-Академик в мач от мъжката А хандбална група. Отборът от Добрич е лидер в нея с 3 победи от 3 мача и в Благоевград ще търси продължаване на успешната си серия. Двубоя ще пропусне единствено Красимир Коев, поради семейни причини. Всички останали хандбалисти на шампиона Добруджа са здрави и ще бъдат на разположение за далечното гостуване.


 

В края на седмицата предстоят първите мачове за 17-годишните хандбалисти на отбора от Добрич. Юношите младша възраст на Добруджа ще играят в неделя в Каварна срещу местния Калиакра и варненските Локомотив и Спартак. Срещите са от зоналния етап на републиканското първенство. Само първият от Североизточна България се класира директно за държавните финали догодина. Припомняме, че тази формация на Добруджа, водена от треньора Светослав Божков, през миналия сезон постигна златен дубъл - шампионска титла и Купа на България.