С Гангнам стайл отбелязват края на света в колежа

Академичният състав на Висше училище Международен колеж организира превърналото се в традиция преподавателско парти с много актуална тема – „Края на света“ (The End of the World - “Last” Teachers’ party).

С Гангнам стайл отбелязват края на света в колежа

Преподавателите утре ще се превъплътят в характерни образи, свързани с различните предсказания за настъпването на края на света. Всички, преоблечени като маи, индианци, извънземни, метеорити ще сервират ястия и напитки на студентите и ще ги забавляват. Менюто ще включва ястия с тематични наименования като Армагедон, Метеорит и След утрешния ден (The Day after Tomorrow).


Купонът ще бъде открит с танц под звуците на “Гангнам стайл” („Gangnam style“), изпълнен от преподаватели и административен състав на ВУМК - Добрич, а по-късно те ще покажат и гласовите си възможности с изпълнението на песента “Тhe Final Countdown”.


Специално за студентите са организирани много забавни и закачливи игри, сред които са танц с преподаватели, викторини и други, като победителите ще бъдат наградени с комплект за оцеляване, съдържащ вещи от първа необходимост.


За настроението на гостите ще се погрижат Тени Омеде, студент в магистърската програма на ВУМК и Илай, ученик в ПГТ „П.К. Яворов“ - Добрич.