Две телевизии в спор с "Булсатком"

Преглед на печата: Голямото предпразнично пътуване започна

Две телевизии в спор с "Булсатком"
24 Часа

Две телевизии в спор с "Булсатком"

От 3 часа тази нощ абонатите на "Булсатком" нямат достъп до каналите на bTV Media Group в мрежата на сателитния оператор за неограничен период от време.
От ТВ7 също заявиха, че спират подаването на сигнал към "Булсатком".
Причината са неизчистени финансови взаимоотношения, съобщават от двете телевизии.

Труд

Лиляна Павлова: Всички пътища в страната са отворени

Няма вече затворени заради снега пътища в страната. Може да се пътува във всички посоки, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пред Нова телевизия. "Румен Петков не разбира от чистене на пътища", заяви тя по повод изказванията и обвиненията на червения депутат, че нищо не е направено в България за справяне със зимната обстановка.
Лиляна Павлова призна, че и тя не е тесен специалист по снегорините и чистенето на шосетата, но затова си има екипи в министерството й, които знаят какво и как да го направят.

Новинар

Голямото предпразнично пътуване започна

Въпреки усложнената зимна обстановка, повечето влакове и автобуси се движат по разписание или с минимално закъснение. На Централната жп гара, както и на автогарата, е доста оживено в първия от поредицата почивни дни за Коледните и Новогодишни празници. Чакалните на двете гари са претъпкани със заминаващите пътници със сакове и куфари, които са избрали да прекарат празничните дни извън София, предаде БГНЕС.