Обявиха и втория хедлайнер на рок феста в Каварна

Немската рок група Accept ще бъде хедлайнер на първия ден от фестивала.

Обявиха и втория хедлайнер на рок феста в Каварна

Тази година няма да бъде изключение, а ще продължи традицията на Kavarna Rock с присъствието на големи звезди, звучене на рок хитове и най-вече емблематичното шоу, което фестивалът предлага. На сцената на 2 юни ще се качат  Deep Purple, за да изсвирят не само любимите парчета, но и да направят реверанс към българската публика като представят за първи път в Европа именно пред тях новия си албум. Освен динозаврите в рока, на феновете предстоят срещи и с други музикални величия - едно от тях е популярната група Accept, която ще видим на 1 юни.


 

Accept не са за първи път на рок фестивал в България. През 2005 те пяха в Каварна, а сега отново се връщат за да изпълнят и парчета от последните няколко години. След страхотен творчески подем, се очаква групата да предаде от заряда си и на българската публика.

 

Припомняме, че другите участници на фестивала са Доро Пеш, руските Ария и Алиса, родните Черно фередже и Аналгин.

 

Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 1 и 2 юни в Каварна. Промоционални билети за двата дни вече се продават в мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 31 януари. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.