20 магистри от ВУМК получиха своите британски дипломи

Този уикенд магистри от България, Италия, Казахстан и Украйна получиха магистърските си дипломи от Университета Кардиф Метрополитан (Cardiff Metropolitan University) за обучение в съвместната МВА програма с Висше училище Международен колеж (ВУМК) във Варна.

20 магистри от ВУМК получиха своите британски дипломи
ВУМК и британският университет изпращат своят 3-ти випуск  магистри, избрали да следват на английски език във Варна. Обявеният за студент на годината  - Борис Грамчев получи грамота и покана за участие в писането на научни статии. Борис сподели още, че води преговори с известно чуждестранно издателство за публикуване на дипломната му работа, която разисква – „Може ли практиката по бойни изкуства да подобри работата на екипите във фирмата“.

Сред завършилите студенти има мениджъри от сферата на туризма, финансите, търговията, банковото дело , енергийния сектор и др.

Дипломите бяха връчени от доц. д-р Станислав Иванов – заместник ректор на ВУМК и MBA ръководител за Варна. Като студенти завършили в програма на Университета Кардиф Метрополитан, магистрите получиха официална покана да се включат в голямата церемония по дипломирането на студентите на британския университет, която ще се проведе в Кардиф през юли 2013.
 
.jpg_600