Арсенал официално стъпва в Добрич

Националният фенклуб на Арсенал в България ще проведе първата от двете за годината фен срещи в Добрич. Причината е, че в града ни официално се създава клон на привържениците на топчиите.

Арсенал официално стъпва в Добрич

С над 200 членове, фенклубът на Арсенал е най-големият фенклуб на чуждестранен отбор в България.


 

Петима от тях са добричлии, което даде основание в нашия град да се разкрие официален клон на структурата. Очаква се това да увеличи членската маса на Арсенал в Добрич.

 

За председател на фенклуба в Добрич е избран Тихомир Маринов.

 

В рамките на 3 дни - от първи до трети март, ще се проведе традиционната зимна фен среща на националния фенклуб на Арсенал. Привърженици на английския гранд от цяла България ще се съберат в Добрич, за да обсъдят бъдещите прояви и да уважат създаването на официална структура в града. Гвоздеят на събитието ще бъде на трети март, когато феновете ще изгледат Арсенал - Тотнъм, дербито на Северен Лондон и най-важен мач за годината за много от феновете на двата отбора.

 

Останалите градове в страната с клон на фенклуба на артилеристите са София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен и Велико Търново.

 

Членовете на официалния фенклуб на Арсенал имат уникалната възможност да се сдобият с билети за всички мачове на отбора - в Англия и в евротурнирите.

 

Феновете от Добрич са участвали в групови посещения с други българи на Фенербахче - Арсенал в Истанбул; на Рома - Арсенал, също от Шампионската лига, в който лондончани с дузпи драматично се класираха напред; на голямото дерби Арсенал - Тотнъм през 2009 година, спечелено от домакините с 3:0 и на Партизан - Арсенал от ШЛ в Белград.

 

Феновете на Арсенал от Добрич в ЛондонФеновете на Арсенал от Добрич в Лондон 

 

Тихомир МариновТихомир Маринов 

 

Партизан - Арсенал в СърбияПартизан - Арсенал в Сърбия 

 

На мача Фенербахче - АрсеналНа мача Фенербахче - Арсенал