Артилеристи от цяла България се събират в Добрич

В събота английският футболен гранд официално ще стъпи в нашия град. В Добрич ще бъде открит клон на фенклуба на Арсенал.

Артилеристи от цяла България се събират в Добрич

Общо членовете за страната са над 400, като петима от тях са от Добрич.


 

Нашият град ще бъде деветият в страната с официален клон на фенклуба на Арсенал, след София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен и Велико Търново.

 

От петък до неделя ще се проведе традиционната зимна фен среща на българските артилеристи. Домакин на събитието този път е Добрич. Около 50 фена на Арсенал от цялата страна ще се съберат в нашия град.

 

Началото на програмата е на първи март от 19.00 часа в механа "Детелина", а вечерта ще продължи в "Бакарди клуб". На следващия ден феновете ще бъдат в ресторант "Лого" и пиано бар "Мелъди", където ще се отбележи откриването на клона в Добрич. Кулминацията ще бъде в неделя от 17.00 часа в снек бар "Лайф". Там феновете ще изгледат голямото лондонско дерби между Арсенал и Тотнъм.

 

Извън официалната програма в неделя тези от гостите, които желаят ще се включат в отбелязването на националния празник на България и ще изгледат мача на Добруджа срещу Провадия.

 

Всички фенове на Арсенал от Добрич могат да се присъединят към официалните събития на фенклуба в трите вечери. За допълнителна информация и при желание за членство могат да се обръщат към представителя на клона за Добрич Тихомир Маринов на телефон: 0883305160.

 

Голямото предимство на членовете на официалния фенклуб на Арсенал е, че имат уникалната възможност да се сдобият с билети за всички мачове на отбора - в Англия и в евротурнирите. Феновете от Добрич вече са участвали в групови посещения с други българи на срещи от Шампионската лига в Истанбул, Рим и Белград, както и са гледали на живо мача на сезона за Северен Лондон Арсенал - Тотнъм.

 

На Арсенал - Тотнъм 3:0 през 2009 година, добричлиите Милен Иванов и Тихомир Маринов с Майкъл Фармар - един от най-големите и известни фенове на Арсенал, който не изпуска мач, в която и да е точка на Европа На Арсенал - Тотнъм 3:0 през 2009 година, добричлиите Милен Иванов и Тихомир Маринов с Майкъл Фармар - един от най-големите и известни фенове на Арсенал, който не изпуска мач, в която и да е точка на Европа  

 

fullscreen_capture_2252013_111854_am_600