Проверяват жилището на Пламен в Добрич

Проверяват жилището на Пламен в Добрич
Траурната церемония по поклонението на Пламен Горанов ще започне утре, сряда, от 11.30 часа в църквата "Света Петка" в центъра на Варна. След края на опелото, тялото на самозапалилия се мъж ще бъде откарано в София и кремирано на столичните Централни гробища.

Подробностите около подготовката на траурната церемония в деня на обявения официално от правителството национален траур са оскъдни, тъй като единственият му близък роднина, бащата, е в шок и отказва да контактува с медии. Затова не е ясно къде ще положена урната с праха му след кремацията. За всички, които не са от Варна и искат да почетат паметта на Пламен, няма да е проблем да открият църквата "Света Петка". Тя е една от трите най-големи в центъра на морската столица, намира се в градинката до руското училище.
 
Същевременно продължава разследването за смъртта на Пламен.
 
Проверяват се жилищата в Добрич и Варна, където той има адресни регистрации, за да се открие нещо писано от него през последните дни от живота му.
 
За да се изясни с кого е контактувал през часовете, предхождащи акта на самозапалването, е изпратено искане до мобилните оператори за разпечатки от разговорите му. Тъй като разследването продължава, официална информация за хода му все още няма.

Източник: blitz
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+