Супер играч ще води тренировки по тенис на маса в СК Русалка

Заниманията са подходящи както за малки деца, тепърва навлизащи в този спорт, така и за възрастни, които искат да подобрят играта си.

Супер играч ще води тренировки по тенис на маса в СК Русалка

Едно от най-големите имена в българския тенис на маса Радослав Камберов от тази седмица е треньор към Спортен комплекс "Русалка" в Добрич.


 

3 пъти седмично - в понеделник, сряда и петък, той ще води занимания с деца на възраст между 7 и 13 години. Тренировки също така ще се провеждат и с по-големи, включително и възрастни, които искат да вземат частни уроци по тенис на маса.

 

За записване за тренировки и допълнителна информация може да се обръщате директно към Радослав Камберов на телефон 0888 921 692 или на място в зала "Русалка".

 

Радослав Камберов е добричлия, шампион на България за юноши индивидуално, на двойки и отборно с Корабостроител - Варна. Ставал е шампион на двойки и при мъжете. През миналото лято в КК Албена се проведе най-силният международен турнир по тенис на маса в България. На него Радослав Камберов спечели титлата на двойки и игра финал на сингъл.

 

През последните години той се състезава в чужбина - в Румъния, Швеция и 4 сезона в Германия. От 2 години Камберов е във Франция - след един сезон в Каен, през този премина в Бордо. Отборът му е трети в елитната група на Франция.

 

Припомняме, че през миналата година в СК "Русалка" в Добрич бе изградена изключително модерна зала за тенис на маса, която влиза в ТОП 5 на Европа в този спорт. Тя разполага с 8 нови маси Andro и професионална настилка специално за този спорт.

 

p6150025_600