Джаз концерт на "The Golden Project" в Добрич

Той ще се проведе в неделя, 7 април, от 17 часа в Огледална зала "Нели Божкова".

Джаз концерт на "The Golden Project" в Добрич

Златните момчета са ни подготвили изцяло авторска програма. Група "The Golden Project" е вече позната на музикалната сцена и прави впечатление със специалния си подход към всяка тема и с емоцията, с която подплатява музиката си. Тя е създадена през есента на 2010 г. от Тони Златанов и Емил Пехливанов като трио с басиста Митко Шанов (по-късно Димитър Карамфилов - контрабас). В програмата им влизат предимно стандарти и преаранжирани в джаз и соул звучене извесни поп парчета. По-късно, след редица клубни участия и концерти, двамата започват да пишат авторска музика и така триото се превръща в квинтет (Мартин Ташев - тромпет и Димитър Льолев - саксофон), изпълнявайки предимно своята авторска музика, която е симбиоза между джаз и соул звучене.

Артистите на концерта в неделя ще са Мартин Ташев (тромпет), Тони Златанов (пиано, глас), Емил Пехливанов (барабани), Венцеслав Марков (бас) и Георги Илиев (китара).


 

Комбинацията от таланти и ентусиазъм е сигурна гаранция за една вечер на качествена музика, направена от сърце за публиката. The Golden Project впечатляват с импровизаторския си стил и страстта си към соул, джаз и поп музиката.

Билети може да намерите на касата на Народно читалище "Йордан Йовков" - Добрич, във "Вила ди Полета" или на телефон 0877758294.

 

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Община град Добрич.