НФСБ очаква одобрение на листата за Добрич

Местната структура е изпратила предложението си кои да са кандидатите за депутати в областта до централата на партията в Бургас и очаква решението й.

НФСБ очаква одобрение на листата за Добрич

От месец НФСБ - град Добрич има нов председател. При учредяването на структурата на 20 октомври миналата година начело застана Лъчезар Петров. Той обаче е сменен в навечерието на изборите, като на общо събрание на 5 март за председател е избран Иван Кушнеренков. 


 

Той е роден през 1954 година в Добрич. Завършил е икономически техникум и Институт по международен туризъм, през целия си трудов стаж работи в сферата на туризма, в момента е мениджър на хотелски комплекс. За 4 месеца той е бил зам. председател на "Лидер" за Добрич. Не е членувал в други партии, освен в този период. Иван Кушнеренков е семеен, с две деца.

 

През тази седмица към градската организация на НФСБ ще се изгради младежка структура с около 30 членове.

 

Партията вече е внесла над 2000 подписи на добричлии в общината срещу увеличението на такса смет от 2 на 3.5 промила. В подкрепа на регистрацията на НФСБ за участие на предстоящите избори местната структура е събрала 700 подписи.

 

На последното общо събрание на НФСБ - Добрич е изготвено предложение за листата за кандидат депутати. То подлежи на одобрение от централата на партията в Бургас. Едва след него ще бъдат обявени конкретни имена и ще стане ясно дали водачът на листата ще е местен човек.