Набират войници за Националната гвардейска част

Дирекция “Бюро по труда” – Добрич разполага с информация за вакантни места за войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, които се заемат чрез конкурс.

Набират войници за Националната гвардейска част
За войнишки длъжности /гвардеец/ в Националната гвардейска част в София, могат да кандидатстват лица, отговарящи на следните условия: да имат средно или по-високо образование; да не са по-възрастни от 32 години; да са годни за военна служба; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер; да са граждани на Р България и да нямат друго гражданство; да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”; да покриват нормативите за физическа годност; да са психологически  пригодни.

Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Областен военен отдел - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи.

Крайният срок за набиране на кандидати е 08 май 2013 година.

За информация може да се ползват и сайтовете на     Централно военно окръжие www.comd.bg и Министерство на отбраната www.mod.bg