Представиха кандидатите за депутати от партията на Кунева за Добрич

Водачът на листата на Движения България на гражданите за 8 МИР Добрич Прошко Прошков представи днес кандидатите за депутати от нашия регион пред медии

Представиха кандидатите за депутати от партията на Кунева за Добрич
Вторият в листата Ростислав Йорданов е член на общинското ръководство на ДБГ и мениджър проекти на фирма, изграждаща ветроенергийни паркове. На трето място е Олга Задгорска – областен координатор, адвокат. Четвърта е Дарина Аргирова – председател на структурата в Каварна, мениджър в туризма. Пети е Йордан Йорданов – председател на ДБГ за Добрич, управител на земеделска фирма. Илийчо Илиев е кметски наместник в с. Змеево, председател на партията в Балчик. Нивелин Радичков е зам. председател на общинското ръководство в Добрич, управител на ИТ-фирма. Осми е Красимир Панайотов – общински председател на ДБГ в Ген. Тошево, адвокат. Следват двама лекари – д-р Явор Милушев – зам. председател на добричкото общинско ръководство, педиатър и д-р Бисерка Веселинова  - лидер на партията в Крушари, общопрактикуващ лекар. Единадесети в листата е Георги Друмев – мениджър на колоездачен клуб. Дванадесети е Михаил Игнатов – председател на движението в Община Добричка, адвокат.
 
Първите от дясно наляво: Илийчо Илиев и Дарина Аргирова
Първите от дясно наляво: Илийчо Илиев и Дарина Аргирова
 
 
Единственият на пръв поглед проблем на тая листа е що се води от парашутист, заяви сам за себе си Прошко Прошков  и поясни, че ще бъде в Добрич всяка седмица и след изборите, защото е поел ангажимент към колегите си от Добрич, които са го номинирали за водач на листата. Освен това погледът отвън е по-обективен и полезен за едно семейство, пък и често дошлият отвън може да си позволи да бъде по-откровен. 
 
img_4792001_600