Барман от Добрич - отново номер 1 в страната, цели се в медал на световното

Продължава доминацията на Тихомир Михайлов! За пета поредна година и общо за шести път добричлията е шампион на България.

Барман от Добрич - отново номер 1 в страната, цели се в медал на световното

ХХІIІ Национално първенство на Българската асоциация на барманите се проведе през изминалите два дни във Варна. Бяха отличени най-добрите в две дисциплини - класика и флеър. При първата се оценяват качествата и вкуса на коктейлите, докато при втората се гледат също и артистичните умения на участниците при направата на напитките.

 

Добричлията Тихомир Михайлов вече е шесткратен шампион на България на флеър - през 2007, 2009, 2010, 2011, 2012 и 2013 година.

 

Първото място в страната отново го класира за световното първенство за бармани. Добричлията ще представя България на шампионата на планетата в чешката столица Прага.

 

Тихомир вече има 5 участия на световни първенства за бармани, като през последните 2 постигна отлично класиране - девето място в Полша през 2011 година и четвърто в Китай през миналата. Той е амбициран тази година да се бори за медал в Прага.

 Национално първенство за бармани - призовата тройка на флеър, снимки: БАБНационално първенство за бармани - призовата тройка на флеър, снимки: БАБ