Милен Петков вече тренира с Добруджа

Бившият национал Милен Петков се завърна на стадион "Дружба". Халфът днес вече направи първа тренировка с Добруджа.

Милен Петков вече тренира с Добруджа

Милен Петков е роден на 12.01.1974 година в Генерал Тошево и е юноша на Добруджа. През 1993 година е част от състава на добричкия тим завоювал първото място при юношите старша възраст. При мъжете записва 67 мача и 10 гола със жълто-зелената фланелка на ниво А група. През лятото на 1995 година преминава в ЦСКА. С националния екип на България записва цели 38 мача. С гръцкия АЕК Милен Петков записва мачове в групите на шампионската лига. За последно халфът игра в Черно море (Варна).


 

Милен Петков дълго обмисляше дали да приеме поканата на старши треньора на Добруджа Диян Божилов или да сложи край на кариерата си. Предстои да уточни условията по присъединяването си към Добруджа.

 

С добричлии от днес тренира още един нов футболист - Виктор Драголов. Атакуващият халф е юноша на Берое, а за последно игра във варненския Спартак. Драголов бе на проби в Калиакра през миналата седмица, но каварненци се отказаха от привличането му.

 

Стана ясно, че контролата между Добруджа и носителя на купата на България Берое ще се играе в петък от 14.00 часа в Аксаково.

Съотборниците през 90-те Милен Петков и Диян Божилов отново се събират в Добруджа, но вече като футболист и треньор Съотборниците през 90-те Милен Петков и Диян Божилов отново се събират в Добруджа, но вече като футболист и треньор