Досегашните управления ни превръщат в престъпници

Това заявиха граждани от Балчик и Оброчище на среща с Николай Александров - водач на листата на АТАКА за Добрич.

Досегашните управления ни превръщат в престъпници
"Ако предишните правителства продаваха и затваряха водещи предприятия, то последното стисна в смъртна хватка и дребния бизнес, убивайки го със сложни процедури по издаване на лицензи и други бюрократични разходи. Натискът на институциите задуши средния и дори едрия бизнес. В резултат на това правителството на ГЕРБ успя да срине авторитета на институциите, превръщайки ги в мутренска групировка за рекет, а не в органи в услуга на обществото и бизнеса.
Икономическите реалности са факт. Потреблението на електроенергия е с рекордно ниски стойности, което ясно показва, че икономиката ни е в колапс, а малкото заводи не работят. Държавата не трябва да се държи като зла мащеха, а да създава съответните условия за развитие. АТАКА предлага да се създадът държавни фондове и държавна банка, с които да се строят нови заводи и фабрики. Това ще доведе до разкриване на нови работни места и предпоставя развитие на дребен и среден бизнес, който да обслужва новите предприятия.", каза Александров.
 
"От къде ще дойдат парите ли? Пари има, но лошо се преразпределят! В държавния бюджет само за последната година са заложени общо 450 млн.лв. за подслушвания, задгранични контингенти, тлъсти бонуси за част от държавната администрация и неизползваем софтуер. Други 450 млн. чиста печалба доят от народа енергиините монополи. Ето ги къде са парите! Затова ние от АТАКА казваме "Вън на колонизаторите" и предлагаме дългосрочна визия за развитие на България.", допълни водачът на листата на АТАКА.