Международен зумба фестивал в Албена тази седмица

<p class="MsoNormal">Първото издание на Международния фестивал по зумба фитнес ще се проведе от 7 до 9 юни в курорта Албена. Организатор е клуб "Алегрия" от Добрич с ръководител Стоян Стоянов.</p>

Международен зумба фестивал в Албена тази седмица

Специален гост ще бъде Наталия Бул от Великобритания. В първия ден на фестивала тя ще представи мастер клас по зумба фитнес.



Във втория ден са предвидени няколко събития - демонстрации на различни видове зумба, 3-часов зумба маратон, зумба афтърпарти.

Наталия Бул е зумба обучаващ специалист за Русия. Тя произхожда от най-студената част на страната – Сибир. През 2000 г. се мести да живее в Обединеното Кралство и по-точно в Кембридж. Нейна страст винаги е бил фитнесът и е започнала като фитнес инструктор. Дори когато е била по майчинство е имала достатъчно енергия да води часове. Истински се радва от позитивното, социалното и физическото в нейната работа. Запалва се по зумба от клип в ютюб и изкарва курса за инструктор в Лондон през 2007 г. От тогава води часове по зумба. През 2010 г. й предлагат да стане обучаващ на инструктори по зумба в цяла Русия. Това заема много голяма част от живота й в момента. Наталия Бул участва като представител на програмата в много конвенции както в Русия, така и по цял свят.