Тафо Великов със сет на WakeЪп! фестивала

Добричлията, известен с артистичния псевдоним Digital Nottich, е поканен да представи музиката си на вече традиционния фест край Пловдив.

Тафо Великов със сет на WakeЪп! фестивала

Третото издание на WakeЪп! се нарича "Празникът на Слънцето" и ще се проведе в трите най-дълги дни за годината - 21, 22 и 23 юни, сред природата на Родопа планина, над град Куклен, на 15 километра от Пловдив.



Гости и участници ще преживеят заедно началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден - култов български празник от древността до наши дни. Очаква се всички 2 000 билети да бъдат рапродадени.

В тридневното горско приключение ще се изявят 159 изпълнителя от 20 музикални стила.

Сред тях е и добричлията Станислав Великов. 22-годишният Тафо ще бъде единственият, който ще пуска дъбстеп на фестивала.

Неговото участие ще е първата вечер. Преди него на сцената ще бъдат известни български хип-хоп изпълнители като Нокаут и Top Stoppers.

Едночасовият сет на добричлията, чийто артистичен псевдоним е Digital Nottich, ще включва предимно авторска музика в стил етно дъбстеп.

Селекцията, която ще смесва на живо, ще завърши с дръм енд бейс.

Припомняме, че преди година Станислав Великов издаде албума "Enter My World", включващ 14 парчета.

По една песен на добричлията пък бе включена в трите компилации Ethnostep на немския лейбъл "Subbass Records". В тях са подбрани най-добрите песни от цял свят в този стил музика - комбинация от модерно електронно звучене и стари автентични етно мелодии.

Чуйте една от песните на Digital Nottich - "Gaidastep". Тя е от албума "Enter My World" и към нея има клип: