Започва откриването на обекти в басейн "Русалка"

В четвъртък фитнес зала "Олимпия" ще отвори врати след основен ремонт. Седмица по-късно ще започнат да се провеждат 4 школи за дамите.

Започва откриването на обекти в басейн "Русалка"

С приключването на мащабния ремонт в басейновата част на Спортен комплекс "Русалка" в Добрич, започва поетапното откриване на подобектите.




Този четвъртък от 17.00 часа ще бъде открита фитнес зала "Олимпия". Тя бе основно ремонтирана. Подменена е електрическата инсталация, изградено е ново LED осветление, изградена е отоплителна инсталация, поставена е нова дограма, направена е топлоизолация на цялата сграда.


Към досегашните фитнес уреди са добавени и нови, което прави "Олимпия" най-добре окомплектованата зала в Добрич.


Изградени са нови съблекални, всяка с напълно ново обзавеждане, нови бани и тоалетни.


Клиентите ще се администрират от новоизградената рецепция. Запазен е протеиновият бар.


Фитнес зала "Олимпия" ще приема трениращи веднага след откриването. Работното й време ще бъде от 8 до 22 часа.


Седмица след това ще бъде открит и дамският сектор към залата - зала за аеробика и кардиоуреди. Там от 1 юли започват мероприятия по канго джъмпс с инструктор Николета Ненчева, пилатес с ръководител Елена Георгиева, степаеробика с треньор Невена Петкова и латинотанци. За повече информация и записване - на място или на телефон 0889 771 000.


На 1 юли ще заработи и лятната тераса към басейна.

Още едно крило към зала "Олимпия" ще бъде открито на 15 септември. На площ от 350 кв.м. ще се помещава боксовата зала. През есента в комплекса ще бъде открита и нова билярдна зала с професионални 9-футови маси.

Напълно готов вече е и самият басейн. Той е напълнен с вода и единственото, което остава, за да започне да приема желаещите да плуват, е решението на Държавната приемателна комисия. То се очаква в най-кратки срокове.