Областният управител награждава педагози днес

За поредна година Областният управител подкрепя педагози, участници в конкурс

Областният управител награждава педагози днес

В рамките на VI семинар за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, който се провежда в курортен комплекс Албена, днес, 19 юни, вр.и.д. Областен управител Стефка Генчева ще връчи грамоти на отличени педагози, участници в конкурса, организиран от Международна фестивална програма „Приятели на България" в Албена.


Организаторите очакват педагози от цяла България, работещи с млади таланти да обменят опит и да представят своите добри практики по време на форума. Международна фестивална програма „Приятели на България" популяризира качественото обучение при работа с децата и младите хора, представя иновативни идеи и добри практики.

Международна фестивална програма „Приятели на България", в сътрудничество с Министерство на образованието, младежта и науката и Синдиката на българските учители организира поредица от практически семинари, целящи популяризиране и обмяна на добрия опит в извънкласните и извънучилищни дейности.

И тази година по време на церемонията от 17.30 ч., Областният управител на Добрич ще отличи изявени творци - изразявайки подкрепата на институцията за повишаване на престижа на българските учители и тяхната творческа работа.