Бербатов идва в Албена

Димитър Бербатов ще награди победителя в международния детски турнир "Локобол 2013 - РЖД" в курорта Албена, съобщи за пресцентъра на комплексa организаторът Евгени Маринов. Нападателят на Фулъм ще пристигне за финалния мач в петък, след което ще връчи отличията на първенците.

Бербатов идва в Албена

Така фестивалът "Локобол" ще продължи традицията да привлича световни имена, като преди това той е бил наблюдаван от звезди като Кака, Алесандро Неста, Кларънс Зеедорф, Единсон Кавани, Луис Суарес и Диего Форлан.


Припомняме Ви, че футболната надпревара е за деца, родени 2002 година и е спонсорирана от Руските Държавни железници (ОАО РЖД), Руско физкултурно спортно общество "Локомотив" и Детската футболна лига в Русия.

В турнира участват 6 футболни гранда - Левски (София), Галатасарай (Истанбул, Турция), ПАОК (Солун, Гърция), Раднички (Ниш, Сърбия), Стяуа (Букурещ, Румъния) и Динамо (Киев, Украйна).

Шампионът в състезанието получава право да участва във финалния турнир на "Локобол-2013-РЖД", който е между 1 и 4 август 2013 г. в Москва и ще събере 20-те най-силни тима от предварителните етапи в Русия, Латвия и България.