Награждават 26 служители на ОД на МВР Добрич за професионалния им празник

Министерството на вътрешните работи е създадено с Указ № 1 от 5 юли 1879 г. на княз Александър I в състава на първото българско правителство. Първи български министър на вътрешните работи е Тодор Бурмов. 5-ти юли е професионален празник на служителите на МВР.

Награждават 26 служители на ОД на МВР Добрич за професионалния им празник

За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати и конкретен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на директора на ОД на МВР Добрич, комисар Стефан Йончев, с „писмена похвала” са наградени общо 20 държавни служители и със заповед на началника на РУП Генерал Тошево, главен инспектор Ивелин Милчев, с „писмена похвала” са наградени още 6 служители.

В поздравителен адрес до колегите си и техните семейства комисар Йончев ги поздравява и благодари на полицаите за всеотдайността и професионализма, които ежедневно проявяват в изпълнение на служебните си задължения, и за разбирането, което проявяват към натоварения работен график техните близки. „Вашият труд е тежък и често изпълнен с рискове. Резултатите от работата на всеки един от Вас, градят доверието и добрия имидж на служителите на МВР. Това е изключително важен приоритет за авторитета и доверието в нашата институция.”, се казва още в поздравителното писмо.