Шоуто Мини Мис и Мистър ще гостува отново в Добрич

Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 15 юли 2013 г. (понеделник) от 17.00 ч. на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Добрич – Детелина Николова.

Шоуто Мини Мис и Мистър ще гостува отново в Добрич

„Мини Мис и Мини Мистър” е предназначено за деца с изявени артистични и музикални дарби. Децата се разпределят в две възрастови групи - от 3 до 6 и от 7 до 12 години. Класираните от първо до шесто място ще представят град Добрич в Есенното издание на Националния  ТВ конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” на 21 септември 2013 г. в Националния дворец на децата - София. Конкурсът ще се излъчва по Канал 3 в продължение на три месеца всяка събота и неделя.



Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 15.07.2013 г. (понеделник) на площад „Свобода”. Регистрацията на всички участници ще стане един час по-рано от началото на шоуто. Участието е безплатно, съобщават от общината.

Организаторите очакват децата и желаят успех на всички, които ще докажат за пореден път, че Добрич е град на талантливи  и артистични деца.