Стотици добричлии пяха HAPPY BIRTHDAY на Румънеца

Стотици добричлии поднесоха страхотна изненада и пяха "Happy birthday" на Румънеца снощи. Това стана по време на благотворителния концерт "Да протегнем на Алекс ръка!", който се състоя в залата на общински младежки център "Захари Стоянов".

Стотици добричлии пяха HAPPY BIRTHDAY на Румънеца

Малко преди края на концерта майката на Александра Маркова Стела набра телефонния номер на известния рапър и когато той вдигна всички в залата - изпълнители и публика, го поздравиха с популярната песен за рождения му ден. Припомняме, че за снощното парти в София рапърът се отказа от подаръците и обяви, че приема само пари в брой, които ще отидат за 4-годишната Александра Маркова от Добрич, която страда от детска церебрална парализа и се нуждае от лечение в Израел.

820.50 лева бяха събрани на благотворителния концерт в Добрич. През цялото време изпълненията на младите певци и танцьори бяха съпътствани от бурните аплодисменти и възторжените викове на зрителите. На сцената се представиха децата от сдружение "Ръка за таланта", СОУ "Свети Климент Охридски", студио за поп-рок певци "Сарандев" към ОМЦ, арт-център "Палитра", хип-хоп формация "Степ бай степ" към зонална танцова организация "Алексия", хип-хоп формация "NNS CREW" към ОМЦ, Школа по класически балет към ОМЦ и клуб за спортни танци "Фантастика".

До момента за лечението на 4-годишната Александра Маркова в Израел са набрани 13 837.50 лева. Добричлии могат да подкрепят кампанията чрез базара, който е разкрит в магазин СВА в Дома на книгата и е посветен на Свети Валентин и Баба Марта. От там могат да бъдат закупени валентинки, картички, красиви сувенири, мартенички и др.

Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Алекс е: IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.

 

k312_600