Добруджа и Черноморец (Балчик) играят контрола в събота

В събота (12 февруари) от 11.00 часа в Албена двата отбора от областта, състезаващи се в Източната Б група - Добруджа и Черноморец (Балчик) ще изиграят контрола.

Добруджа и Черноморец (Балчик) играят контрола в събота

В игра за добричлии отново ще влезе бившият национал Милен Петков, който в четвъртък изигра едно полувреме при победата на жълто-зелените над Светкавица с 3:1 в проверка на стадион "Дружба".  Милен Петков не е играл отдавна, след още 2-3 контроли той ще влезе във форма и ще бъде много полезен на отбора, ако реши да остане в Добруджа, заяви старши треньорът на добричлии Диян Божилов.


 

Наставникът ще може да види в игрова обстановка срещу балчиклии още един нов футболист, който е на проби в Добруджа - Виктор Драголов. Бившият играч на Берое и Спартак (Варна) също изигра едно полувреме срещу Светкавица.

 

От началото на зимната подготовка Добруджа записа равенство с лидера в Североизточната В група Спартак (Варна) - 1:1, минимална загуба от третия в А група Черноморец (Бургас) - 0:1 и победи над Берое (2:0) и Светкавица (3:1). 

 

Добруджа и Черноморец (Балчик) вече на два пъти се срещнаха в официални мачове за първенство през настоящия шампионат. В Добрич срещата завърши 1:1, а при гостуването си в Албена добричлии си тръгнаха с трите точки след победа с 0:1 с гол на Валери Михайлов. Бивш добруджанец вече е старши треньор на балчиклии. Начело на Черноморец застана Георги Мирчев.