Добруджа привлече още един талант от Академията на Литекс

Халфът се разписа във вратата на бъдещия си клуб на контролата в Ловеч в неделя.

Добруджа привлече още един талант от Академията на Литекс

Още един млад класен футболист ще подсили Добруджа. Към лагера на отбора в Трявна вече се присъедини 19-годишният вътрешен халф Кристиян Малинов.



Той е юноша на Литекс, шампион на страната за юноши до 19 години за изминалия сезон. През лятото започна подготовка с мъжете на оранжевите. Той дори игра преди 4 дни в контролата Литекс - Добруджа и се разписа във вратата на гостите от Добрич за крайното 3:1.

Малинов е третият юношески национал, който Литекс преотстъпва на Добруджа. Преди него на "Дружба" бяха привлечени вратарят Александър Конов и нападателят Кристиян Петков, който се завърна в родния Добрич.

Припомняме, че Добруджа наред с опитни футболисти като Симеон Симеонов, Детелин Димитров, Костадин Гаджалов и Иван Цачев, се подсили с още перспективни играчи, които попадат в квотата за четирима под 21 години във всеки мач в Б група, което е новото изискване на БФС - Иван Иванов от Чавдар (Етрополе), добричлията Георги Радев от Черно море (Варна), Тодор Чаворски и Михаил Кисьов от Левски, Георги Василев от ЦСКА.