Фламенко ще звучи в Добрич тази и следващата сряда

На 21 и 28 август от 18.00 часа в рамките на Лятна музикална програма в Градски парк "Свети Георги" ще представят своето изкуство канадското дуо Марта и Ричард Моър (вокал и китара).

Фламенко ще звучи в Добрич тази и следващата сряда

Те изпълняват традиционно фламенко  в продължение на повече от 20 години. Програмата им ги отвежда от дома им близо до Монреал, Канада до различни краища на света, включително и там, където се заражда фламенкото – Индия, Близкия Изток и Европа.



Те са се изявявали на фестивали в Русия, Шотландия, Румъния, Унгария и др. и са свирили на танцови групи в Испания, Словения, Полша и Чехия.

Дуото впечатлява публиката навсякъде по света и трупа положителни отзиви: „ Да гледаш изпълнението им е едно магическо и уникално преживяване. Те показват чар, класа и отдаденост както към музиката си, така и един към друг и са единствени по рода си.”- Агнес Болт, „Galapagos Art Space”, Ню Йорк.

Виртуозните умения на Ричард с акустичната китара и пленителният глас на Марта покоряват почитателите на латино ритмите и разкриват красотата и богатството на испанския фолклор.