"Боби размаха пръст на Матеус"

в. "МЕРИДИАН МАЧ": "Боби размаха пръст на Матеус"

Шефът на БФС Боби Михайлов изказа вчера несъгласието си с отношението на селекционера Лотар Матеус към играчите на Левски. Немецът викна трима "сини" за контролата с Естония (2:2) в Анталия, но само Веско Минев влезе в края.

Снимка: Архив "24 часа"

"Боби размаха пръст на Матеус"

в. "7 ДНИ СПОРТ": "Гара точи бутоните за ЦСКА"
Черната звезда на Левски Гара Дембеле точи бутоните за вечния съперник ЦСКА. Сини и червени откриват пролетта в събота, а новият №9 на Герена е готов на всичко, за да вкара пак на вечния съперник.
- Чувствам се отлично, отборът направи добра подготовка. Искам пак да вкарам гол и Левски да победи - каза Дембеле за "7 дни спорт". -Целта ни е шампионска титла, затова задължително ни трябва победа. Не знам колко гола ще вкарам през пролетта, но искам да бележа във всеки мач.
Вчера сините изиграха последната си контрола преди големия мач. Резерви и юноши отупаха 3:0 Чавдар (Етрополе), а титулярите бяха запазени за дербито. Преди контрола-та Гара Дембеле и другите основни футболисти тренираха отделно.

"ЦСКА гази мощно преди старта"
Подготовката свърши, сезонът започва. За Милен Радуканов датата 26 февруари е по-специална. Треньорът на ЦСКА ще изведе червените в дербито с Левски за първи път, но със самочувствие - досега той още не е губил от български съперник. Така беше и в първенството, така стана и в контролите от подготовката. Армейците са единственият отбор заедно с Черноморец, които оцеляха без нито една загуба през зимата. Не броим Сливен, Калиакра и Пирин, които играха предимно със слабандраци.

 

в. "ЗАСАДА": "Раздори в ЦСКА заради Делев"
Съблекалнята на ЦСКА се тресе от раздори само 5 дни преди началото на пролетния полусезон в "А" групи и вечното дерби с "Левски" в събота. Играчи на "червените" са останали бесни на решението на Спас Делев да напусне самоволно контролата с "Чавдар" (Бяла Слатина), спечелена с 2:1.
"Венци плащал почерпка на съдии"
Президентът на "Слабия" Венци Стефанов заяви/че откакто е президент на "белия" клуб не е давал пари на съдиите. "Преди това съм седял на една маса с някои от тях и сме се черпили. С една дума са яли и пили без да плащат", заяви босът на тима от "Овча купел" в предаването "Зона спорт".