Кокошкари ошушкаха кола и я зарязаха

Добричлия осъмна без колата си в петък. Потърпевшият 30-годишен наш съгражданин се жалва в редакцията ни от наглостта на крадците, които са му причинили куп главоболия само за да отмъкнат всички вещи от автомобила.

Кокошкари ошушкаха кола и я зарязаха

В петък сутринта малко след 9.30 часа Левон излиза от вкъщи с намерението да пътува по лична работа. Той обаче с изненада открива, че колата му, която е била паркирана пред дома му по улица „Тунджа”, я няма. Веднага подава жалба в полицията.


 

Само след час колата е открита от ограните на реда – изоставена пред Дружба бл. 35 в Добрич. От автмобила липсвали CD-то, крик, стойка за GPS, чистачки и немонтирана газова уредба. Крадците са прибрали и гражданската отговорност. Наглостта им стигнала до там, че отлепили и винетката на колата.

 

Потърпевшият научил, че крадците трудно ще бъдат открити, тъй като са действали с ръкавици и не са оставили отпечатъци.

 

Жертвата няма дългове, за това версията изнудване отпада. Просто се връщаме към началото на 90-те, когато Тодор Колев пееше: „Как ще ги стигнем американците? Другари, уважаеми дами и господа, направо се чудя как е възможно това? Да ми откраднат чистачките, от моята скромна кола, как да я карам нататък в тази гъста мъгла?”