Чарли Шийн е уверен в своята грандиозност

Чарли Шийн, чията кариера се оказа под заплаха, заради злоупотреба с алкохол и наркотици, заяви че за него не всичко е изгубено и реши да даде на съд своя основен работодател - телевизионният канал CBS, съобщи "Утро.ру".

Чарли Шийн е уверен в своята грандиозност

Шийн смята, че CBS несправедливо е спрял снимките на успешния комедиен сериал „Двама мъже и половина", в който той играе главна роля.



Спирането на снимките на сериала стана известно миналата седмица. Както CBS обясниха, причините за прекратяване на снимачния процес са недопустимите изказвания в една американска радиопрограма по адрес на създателя на шоуто Чък Лори. Чарли Шийн нарече Лори „клоун" и „глупак" и обвини продуцента, че не оценява работата му.

 

След този случай ръководството на CBS, в края на януари преустанови снимките на „Двама мъже и половина", а заради решението на Шийн да се лекува от алкохолизъм и наркомания се спря и целият сериал. В същото време Шийн съвсем не се чувства виновен. „Всички мислят, че съм длъжен да им се моля да ме върнат на работа. А аз просто предупредих, че те ще бъдат тези, които ще ме молят да се върна на работа", заявил актьорът по телевизионния канал NBC.


Шийн твъди, че никога не се е появявал на снимачната площадка пиян или под въздействието на наркотици. По думите на актьора странното му държание от време на време се дължи по-скоро на липсата на сън. Шийн увери, че не е пропуснал нито един снимачен ден, но потвърди, че понякога е пропускал репетициите.


Съдейки по всичко, актьорът напълно е уверен в своята правота. Както съобщи интернет таблоидът TMZ, Шин иска CBS да му заплати 8 заплати от отменения сезон ( за всяка той получава 2 млн.долара и е един от най-високоплатените актьори). Ако създателите на „Двама мъже и половина" решат да снимат сит кома по-нататък, на тях ще им се наложи да платят за всеки епизод по още 3 млн.долара плюс още 20 млн. за подписване на съответния договор.
Струва си да се отбележи, че усилията на Шийн вече се възнаградиха. Както стана известно АР, мениджърът на CBS взе решение да плати на снимачната група за четири не заснети серии.


В крайна сметка става ясно, че на ръководството на телевизионния канал ще се наложи да му „оближе краката", както се изрази актьорът. Самият актьор се определил с епитета „грандиозен". По думите на Шийн, той не е виновен, че не съответства на модела „обикновени" хора.


Звездата от „Двама мъже и половина" коментира и своето здравословно състояние, което след многочислени съобщения за злоупотреби, породи сериозни притеснения у неговите фенове. Шийн увери, че той с малко усилия и воля се е отказал от наркотиците и алкохола и даже преименувал дома си във „Вила в Долината на трезвеността". В отговор на въпрос за това кога за последен път е злоупотребил с наркотици, Шийн заявил, че „не помни" и това въобще „не го вълнува".