Баба Пенка за живота

Здравей, мила бабо Пенке! Радвам се от сърце, че има хора, като тебе.Толкова сърдечност и човечност има в тебе.Толкова много любов.Така ме развълнува! Аз загубих близките си хора, загубих мама, толкова ми липсва. Както казваш само любовта е важна и смърта не прекъсва връзката ни с близките. Аз живея в нас с моя приятел. Той няма намерение да се ожениме и да имаме дете. Аз го обичам и затова съм с него. Знам, че това е връзка без бъдеще и ме боли. Моля те с цялото си сърце да ми дадеш съвет, Ти си мъдра жена и те почувствах близка.
С уважение и обич Deси.

Баба Пенка за живота

Здравей скъпо дете.


Ох бабенце направо ме заболя сърцето. Не се кахари бе чедо. 

Погледни от хубавата страна на нещата. Вий сига младити по сти умни и хубаво правити че ни са женити.

Амчи то може да са окаже, че тоя мъж не е за тебе. На тоз свят нищо не са знай и нищо не е сигурно, затуй че хич ни му мисли и не си си го слагай на сърце.

 

Живей си живота и хич да не ти пука. Пък кой знае може приятелят ти да си промени мнението и точно когато най малко очакваш да та изненада приятно. Научи са чедо да хващаш хубавити моменти от живота пък за бъдещето не мисли, щото ша ти избяга настоящето. Като има любов сичко си идва на мястото. Твоя баба Пенка.