Чарли Шийн завърши гимназия

Актьорът Чарли Шийн вече има диплома за средно образование от гимназията в Санта Моника. След 30 години закъснение той вече мисли и за колеж, като според него преживяването ще е „адски забавно". 48-годишният Чарли Шийн се похвали пред TMZ Live, че е успял да завърши гимназия, явявайки се само на 33% от учебните занятия.

Чарли Шийн завърши гимназия

Чарли Шийн сподели, че през 1983 година не му достигнало съвсем малко, за да завърши гимназия, а той вече се впускал в актьорската кариера, поради което просто се отказал от дипломата.

"Усещането за нещо недовършено обаче много ме тормозеше. Винаги съм имал този лош навик да не завършвам нещата", разказа Шийн.



"Родителите ми имаха идея да ходя на лятно училище. А аз им казах: „Има училище през лятото?". Не можех да си представя нещо по-лошо през първото ми лято на свобода след цялото това време учене. Казах им: „Нека отида на няколко прослушвания. Ако нищо не се получи, ще взема диплома и ще отида в колеж. И тогава получих първата си истинска роля - в Grizzly II: The Concert", споделя звездата.

Шийн е изключително горд от постижението си. „Може да сложа дипломата на специално място, за да се вижда. Или просто ще я забутам в някое чекмедже. Може би трябва да е в кухнята, не знам още. Но тази диплома е много важна за мен", призна актьорът.