Добруджа приема Спартак (Пловдив)

Първия си официален домакински мач за годината ще изиграят в събота футболистите на Добруджа. На 12 март от 15.00 часа жълто-зелените приемат на стадион "Дружба" пловдивския Спартак.

Добруджа приема Спартак (Пловдив)

Добричката публика ще може отново да се наслади на играта на един от любимците си - Милен Петков, който се завърна в Добрич. Бившият национал направи повторен дебют с жълто-зеления екип преди 5 дни при загубата от Доростол в Силистра с 2:0.

 

През есента Добруджа си тръгна с трите точки от Пловдив, побеждавайки Спартак на неговия стадион "Тодор Диев" с 2:1. Тогава головете за добричлии вкараха Николай Колев и Веселин Живков. В събота възпитаниците на Диян Божилов ще търсят нова победа срещу гладиаторите.

 

Междувременно настана истинска каша с класирането в Източната Б група. Апелативната комисия към БФС вчера окончателно обяви, че резултатите на отказалите се Дунав и Черноморец (Балчик) се анулират. Още през есента и Равда напусна първенството и така сезона в Източната Б група ще доиграят максимум 9 отбора.  След последните промени Спартак се свлече на трето място, Добруджа пък заема седмата позиция, но с мач по-малко от съперниците. Добричлии загубиха 5 точки от актива си - една от равенството с Дунав в Русе и 4 точки от двамата мача с балчиклии.