Добричката тийн рок банда Малки звезди в Големите надежди

Група „Little stars" от училище „Св. Климент Охридски" ще участва в първото предаване от телевизионния формат „Големите надежди”, което ще се излъчи на 12 март по Нова телевизия.

Добричката тийн рок банда Малки звезди в Големите надежди

Младите таланти  свирят като рок банда под ръководството на  преподавателя Борислав Капитанов и ще представят на живо песента "Аз искам". Популярната  сред тийнейджърите мелодия  е избрана от журито на „Големите надежди” след като екипът на телевизионната продукция се е запознал с репертоара на изпълнителите.



През миналата година те станаха победители в конкурса "Доведи Революция Z в твоето училище".  Генералната репетиция  за „Големите надежди” е на 11 март, информира Капитанов. Има разрешение да се ползва песента от сериала, иначе  учениците биха  я сменили с „ I feel good”, добави той.  На сцената  ще видим  Филип Филчев- шестокласник, който свири на баскитара, Яна Обретенова  се изявява на барабаните, Василена Георгиева поема солокитарата. Музикалното присъствие допълват Мартина Петрова - пиано и Гергана Георгиева – перкусии и вокал.